Відповідь Дніпропетровської обласної ради

18 лютого 2013 року Дніпропетровська обласна екологічна асоціація «Зелений Світ» надіслала Голові Дніпропетровської обласної ради Удоду Євгену Григоровичу листа із запитом про надання роз’яснень. 27 лютого було отримано відповідь наступного змісту:

010320132574010320132575

Виконавчий директор ДОЕА “Зелений світ” Олексій Ангурець так прокоментував відповідь, отриману від Голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода:

“Ми не отримали, як і очикували, ясної відповіді на пряме питання чи йде мова про розвідку сланцевого газу на Дніпропетровщині. Що ж, спроба заховатися за загальними фразами які можуть трактуватися кому як зручніше не найкращий спосіб діалогу влади та громади.

Ми будемо слідкувати за діяльністю “Українського геологічного науково-виробничого центру” на Шандрівсько-Єкатеринівській площі відповідно до норм Орхуської Конвенції та інформувати громадськість про дотримання підприємством норм національного та міжнародного законодавства. Прошу всіх громадян, які мають інформацію про будь-які роботи на території згаданої площі, інформувати нашу організацію.

Ще я хотів би зауважити шановному пану Удоду, що найбільше споживання енергетичних та паливних ресурсів нашою областю – не найкращий привід для гордості. Я вважаю, що розвиток відновлюваної зеленої енергетики та енергетична ефективність нашої потужної промисловості буде більше до лиця Дніпропетровщині.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *