Чергові тренінги з першої медичної допомоги провели волонтери “Фонду оборони країни”

Днями команда інструкторів-волонтерів на чолі з Іваном Кондратенком провели два чергових тренінги з основ першої медичної допомоги у Красноармійську (Донецької області) та в Кривому Розі.

2

В Красноармійську знання та навички з надання першої долікарської медичної допомоги для порятунку життя отримали  27 бійців ЗСУ. Разом з Іваном там працювали  інструктори-волонтери Владислав Нікітін  та Олег Моргун.

В Кривому Розі тренінг надання першої долікарської медичної допомоги для порятунку життя та вміння користуватись індивідуальною аптечкою пройшли більше 150 бійців Нацгвардії. Тут разом з Іваном Кондратенком працювала його команда інструкторів-волонтерів у складі Владислава Нікітіна, Інни Мельнікової, Олега Моргуна та Дмитра Ляшка.

“Ми готові навчати кожного, бо такі тренінги мають бути обов’язковими для усіх – від школяра до пенсіонера, не говорячи вже про тих, хто несе військову службу. Шкода, що держава не розуміє важливість таких знань і не організує такі навчання на державному рівні” – зауважив Іван Кондратенко.

1

 

 

3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *