Заключне засідання Громадської екологічної ради при ОДА

В п’ятницю, 21 жовтня в Департаменті екології та природних ресурсів відбулося заключне засідання Громадської екологічної ради при Дніпропетровській облдержадміністрації в поточному складі. Згдіно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації Громадська рада обирається на два роки.

img_9516

Засідання розпочалося з невеликої урочистої частини – голова Громадської ради Олексій Ангурець та представник Молодіжної екологічної ліги Придніпров’я Олександр Кущ, який нещодавно повернувся із АТО, були нагороджені орденом “За оборону країни”. Нагородив їх радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації, легендарний танкіст Іван Начовний.

Далі подяками Громадської екологічної ради були нагороджені найбільш активні її учасники – Юрій Грицан, Вячеслав Горобець, Любов Колосовська, Петро Чегорка, Павло Хазан, Євген Колішевський, Тетяна Лампіка, Вячеслав Сандул. Також за плідну співпрацю та сприяння роботі Громадської ради подяку отримав Руслан Стрілець – директор Департаменту екології та природних ресурсів.

img_9525

img_9523

img_9539

В рамках порядку денного члени ради заслухали доповідь Руслана Стрільця щодо поточної діяльності та результатів роботи Департаменту екології та природних ресурсів, обрали представників до ініціативної групи по проведенню виборів наступного складу Громадської ради, обговорили питання підписання меморандумів із підприємствами-забруднювачами, а також питання захисту зелених насаджень шляхом створення об’єктів заповідання.

Інформація щодо процесу обрання нового складу Громадської екологічної ради, а також перелік необхідних документів для вступу будуть опубліковані на нашому сайті та сайті Дніпропетровської облдержадміністрації найближчим часом.

img_9564

img_9576

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *