«Фонд оборони країни» презентував на «Волонтерекспо» унікальні проекти для війни та миру

«Фонд оборони країни» презентував у Києві проект “Командний центр”, систему криптованого мобільного зв’язку, безпілотники та курси з тактичної медицини за протоколом ТССС. Фонд взяв участь у першій в Україні Міжнародній спеціалізованій виставці і конференції «Волонтерекспо», що  проходила в столиці України з 7 по 9 квітня в виставковому центрі «АККО Інтернешнл».

Корбан

У церемонії відкриття виставки взяв участь член наглядової ради «Фонду оборони країни» Геннадій Корбан.

DSC_0066

На стенді Фонду були представлені унікальні експонати: автомобільний причіп з телекомунікаційним обладнанням, котрий дозволяє екстренно розгорнути криптований мобільний зв’язок у будь-якому квадраті, навіть, якщо там немає вишки; дві моделі безпілотників, що літають на відстань відповідно 100 і 200 км; відеостіна, на якій можна переглянути відеоролик з нового командного центру ОК “Південь”.

DSC_0144

7 квітня на першій конференції виставки “Волонтерекспо” виступив з докладом голова правління “Фонду оборони країни” Павло Хазан. Він розповів про питання матеріально-технічного забезпечення військових у зоні АТО. За 11 місяців свого існування Фонд зібрав понад 139 млн. благодійних внесків. За ці кошти розвивали цифровий зв’язок у зоні АТО, будували командний пункт ОК «Південь», закупали одяг та амуніцію для військових ЗСУ та добровольчих батальйонів, придбали 2 реанімобіля, медичне обладнання для лікарень Дніпропетровська і області, медикаменти для поранених, що перебувають у лікарнях Донецької області (Красноармійськ, Димитрів, Селидове та Артемівськ). Майже щотижня у зону АТО «Фонд оборони країни» відправляє продукти харчування та засоби гігієни. За цей час їх було придбано та зібрано в якості благодійної допомоги від мешканців області в торгівельних мережах «Варус» і «Єва» на загальну суму понад 13 млн. грн.

Відео з виставки можна переглянути  за посиланням http://ru.tsn.ua/video/video-novini/ukrainskie-volontery-i-izobretateli-na-tematicheskoy-vystavke-pokazyvali-chem-mogut-pomoch-armii.html?type=1551

Відеосюжет у програмі “Надзвичайні новини” (ICTV) – за посиланням http://kriminal.ictv.ua/ru/index/view-media/id/86484/current/4/total/11520

DSC_0045 DSC_0056 DSC_0058 DSC_0080

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *