«Фонд оборони країни» презентував «Місце для відпочинку бійців» на залізничному вокзалі у Дніпропетровську

Волонтери «Фонду оборони країни» звернулись до керівництва Вокзалу з ідеєю створити «Місце для відпочинку бійців» і їх ініціатива була підтримана. Вокзал надав місце для розміщення, меблі та зручні м’які крісла. Майже 2 місяці працювали у тестовому режимі, тепер організувавши все необхідне – презентували цей проект всій країні.

119

 

 

 

 

 

 

 

 

«Місце для відпочинку бійців» розташоване у залі очікування, тут для Захисників – вода, чай, кава, солодощі, бібліотека, настольні ігри, інтернет та можливість зручно відпочити, чекаючи на свій потяг.

120

 

 

 

 

 

 

 

 

121

 

 

 

 

 

 

 

 

122

 

 

 

 

 

 

 

 

Пункт відкритий цілодобово, позмінно тут працює більше 100 волонтерів різного віку. Кожен з них прийшов сюди, аби підтримати наших Захисників одразу після повернення із зони АТО, аби вони знали, що їх тут чекають і люблять.

123

 

 

 

 

 

 

 

 

124

 

 

 

 

 

 

 

 

«Щоденно ми приймаємо тут до 300 бійців, що їдуть на передову, або повертаються звідти. Для нас найголовнішим було зробити тут такий куточок, де хлопці могли б себе почувати, як вдома і завдяки нашим волонтерам, нашим небайдужим дніпропетровцям – нам це вдалось» – говорить Голова правління «Фонду» Павло Хазан.

«Особливу увагу сьогодні ми приділяємо військовослужбовцям, саме тому одразу підтримали ідею «Фонду оборони країни» створити такий пункт домашнього затишку на Вокзалі» – розповідає виконуюча обов’язки заступника начальника вокзалу Тетяна Ковчинська.

125

 

 

 

 

 

 

 

 

126

 

 

 

 

 

 

 

 

127

 

 

 

 

 

 

 

 

129

 

 

 

 

 

 

 

 

Бійці говорять, що найголовніше для них – теплі слова і підтримка, увага і щирість, які вони отримують тут. Взамін вони залишають свої шеврони, різні сувеніри, підписані прапори і обійми з посмішками.

130

 

 

 

 

 

 

 

 

132

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *