«Фонд оборони країни» передав 93-й бригаді відремонтовану машину швидкої допомоги

IMG_1573

 

 

 

 

 

 

 

 

«Фонд оборони країни» передав машину швидкої допомоги УАЗ окремому ремонтному батальйону 93-ї бригади. Машину відремонтовано автомобільною службою «Фонду», яка займається відновленням та ремонтом транспорту, що працює в зоні АТО.

8

 

 

 

 

 

 

 

 

Як розповів волонтер «Фонду оборони країни» Олександр Маслак, ця швидка попала під обстріл біля смт Піски. Фахівці ремонтної служби «Фонду» відновили двигун і кузов, замінили пошкоджені двері, колеса, вікна та пофарбували авто.

9

 

 

 

 

 

 

 

 

10

 

 

 

 

 

 

 

 

11

 

 

 

 

 

 

 

 

Це далеко не перша машина, яку відновили волонтери благодійної організації і відправили на Схід України. Зокрема «УРАЛ», що довгий час простояв у боксі 93-ї бригади без коліс, капоту та дверей, відновлене авто передали ремонтному батальйону для перевезення запасних частин для техніки, що працює у зоні АТО та доставки звідти підбитих машин до ремонтної майстерні.

12

 

 

 

 

 

 

 

 

13

 

 

 

 

 

 

 

 

За словами заступника командира ремонтно-відновлювального батальйону 93-ї бригади, відремонтована швидка буде використовуватися для обслуговування бронетехніки, підвозу боєприпасів на бойові позиції і транспортування поранених.

14

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *