«Фонд оборони країни» передав сучасне медичне обладнання дніпропетровському опіковому центру

В рамках спільного проекту «Фонду» та опікового центру Дніпропетровської міської лікарні № 2 сьогодні передали першу партію обладнання – сучасний хірургічний стіл та апарат для електрокоагуляції.

«Такого обладнання ми ще не маємо, воно нам дозволить не тільки робити більш складні операції, а й значно зменшити навантаження на бригаду хірургів. За увесь цей рік нам довелось рятувати багато тих, хто був поранений на Сході України і такий апарат зараз просто необхідний! Сьогодні ми відчуваємо таку сильну підтримку від благодійних та волонтерських організацій, якої ніколи не було від держави» – говорить керівник опікового центру, доктор медичних наук Сергій Слєсаренко.

«Коли ми звертаємось до виробників обладнання і розповідаємо їм про проект, всі без виключень надають нам знижку» – ділиться Голова правління «Фонду» Павло Хазан.

«Фонд» займається усіма питаннями закупки, розмитнення, сертифікації та доставки обладнання. Зараз вже замовлено хірургічну оптику із спеціальною системою освітлення для проведення операцій, апарат УЗД та хірургічні інструменти. Наша співпраця з опіковим центром не обмежується цим Проектом, ми і надалі будемо підтримувати команду професіоналів, які щодня рятують життя як воєнним, так і цивільним» – підкреслив Павло Хазан.

ож1

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що діє спільний проект «Фонду» та опікового центру Дніпропетровської міської лікарні № 2 з оснащення лікувального закладу сучасним медичним обладнанням.

Проект реалізовано завдяки Уряду Швеції, який виділив 2 650 000 грн. на придбання сучасного хірургічного обладнання для дніпропетровського опікового центру.

В червні цього року «Фонд» та Міністерство закордонних справ Швеції підписали Угоду про надання допомоги постраждалим в АТО.

ож2

 

 

 

 

 

 

 

 

ож3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *