«Фонд оборони країни» передав сучасне медичне обладнання дніпропетровському опіковому центру

В рамках спільного проекту «Фонду» та опікового центру Дніпропетровської міської лікарні № 2 Голова правління «Фонду» Павло Хазан разом з Борисом Філатовим сьогодні передали чергову партію обладнання – сучасну систему ультразвукової діагностики з датчиками.

IMG_7256-e1444662393494

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7258-e1444662913566

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Цей унікальний апарат дозволяє нам зробити такі точні дослідження, завдяки яким вдається значно скоротити час операції, ця модель єдина на СНД. Наші спеціалісти готові працювати на такому обладнанні, вони мають дуже високий рівень підготовки. Ми прагнемо до того, аби кожен лікар прямо на чергуванні, зробивши точну діагностику – вирішив питання. За період війни нашими пацієнтами були понад 250 учасників бойових дій, всім вдалось врятувати кінцівки. Все обладнання надане «Фондом» – унікальне, бо прямо на заводах його створювали, враховуючи наші побажання та надані нами параметри» – повідомив керівник опікового центру, доктор медичних наук Сергій Слєсаренко.

«Сьогодні ми зробили ще один крок в нашому проекті – передали сучасну систему ультразвукової діагностики з датчиками, коштом понад 40 000 долл. Нам вдалось реалізувати цей проект завдяки фінансовій підтримці Шведського Уряду і я вражаю, що такі міжнародні проекти мають розвиватись. Завдяки цьому обладнанню – буде врятовано більше людей, будуть зроблені більш складні операції, учні професора Слєсаренка матимуть можливість вчитись працювати з таким обладнанням вдома, а не за кордоном» – заявив Голова правління «Фонду» Павло Хазан.

«Найперше – щиро дякую Уряду Швеції за фінансову підтримку проекту, також я завдячую – «Фонду оборони країни» та особисто Павлу Хазану за те, що вони роблять для опікового центру та для країни. Те, що «Фонд» втілює в життя такі проекти – говорить про високий рівень довіри європейських країн до благодійної організації. Знаю, що «Фонд» буде працювати і надалі, допомагати людям, нашим Захисникам, творити добро» – підкреслив Борис Філатов.

IMG_7229-e1444662847808

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що діє спільний проект «Фонду» та опікового центру Дніпропетровської міської лікарні № 2 з оснащення лікувального закладу сучасним медичним обладнанням.

Проект реалізовано завдяки Уряду Швеції, який виділив 2 650 000 грн. на придбання сучасного хірургічного обладнання для дніпропетровського опікового центру.

В червні цього року «Фонд оборони країни» та Міністерство закордонних справ Швеції підписали Угоду про надання допомоги постраждалим в АТО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *