«Фонд оборони країни» передав бійцям 74-го окремого розвідувального батальйону 21 індивідуальну аптечку

IMG_3668

Голова правління «Фонду оборони країни» Павло Хазан передав бійцям 74-го окремого розвідувального батальйону 21 індивідуальну аптечку, укомплектовану за сучасними військовими стандартами. Передача відбулася по закінченні тренінгу з тактичної медицини, який для військовослужбовців провів Денис Сурков, інструктор, сертифікований NAEMT (National Association of Emergency Medical Technicians) із правом викладання курсу першої допомоги постраждалим в бою ТССС (Tactical Combat Casualty Carе).

«Важливо те, що «Фонд оборони країни» не лише видає аптечки українськім військовим, а навчає їх ними користуватися, надає можливість оволодіти навичками надання першої допомоги в бою. Від початку війни було дуже багато випадків, коли привозили поранених із не розпакованими аптечками, тому що бійці просто не знали, як ними користуватися», – зазначив голова правління «Фонду оборони країни». За словами Павла Хазана, проведенню тренінгів з тактичної медицини «Фонд» приділяє не менше уваги, ніж забезпеченню бійців аптечками, адже лише поєднання цих напрямків дозволить знизити статистику військових втрат у бойових діях на Сході України.

«Наразі дві тисячі військових, що пройшли курс першої допомоги постраждалим в бою, вже отримали аптечки від “Фонду оборони країни”», – підкреслив Павло Хазан.

 

IMG_3618 IMG_3478

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *