Павло Хазан: «Дніпропетровці навчилися відчувати і захищати Батьківщину, в цьому наш практичний патріотизм»

Голова правління «Фонду оборони країни» Павло Хазан, відповідаючи на питання ведучого ОБОЗ.TV щодо так званого феномену дніпропетровського патріотизму, зазначив, що війна, яка точиться на Сході України, сьогодні дещо змінила саме поняття «патріотизм». «Так, Дніпро зараз увесь у жовто-блакитних тонах, але це лише зовнішній бік: патріотизм дніпропетровців – це практичний патріотизм», – вважає Павло Хазан.

За словами голови правління «Фонду оборони країни», оскільки Дніпропетровськ зараз фактично є форпостом і городяни щодня чують сирени швидких та отримують інформацію стосовно кількості поранених і загиблих, війна стала їх сьогоденням.

«Ми відчуваємо Батьківщину в собі, це, так би мовити, внутрішній патріотизм. Для кожного мешканця нашого міста найголовніше сьогодні – захистити свою Батьківщину від зовнішньої загрози. І цей феномен дніпропетровського патріотизму, мені здається, ще будуть аналізувати історики, соціологи та психологи. Та як людина, що перебуває всередині усіх цих подій, можу сказати, що до цього моменту потенціал нашого міста і області не було оцінено повною мірою», – наголосив Павло Хазан.

http://video.obozrevatel.com/politika/56849-v-chem-prichina-patriotizma-po-dnepropetrovski.htm

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *