Офіцери Окремого підрозділу спецзв’язку отримали нагороди «За розвиток регіону»

Офіцери Окремого підрозділу спецзв’язку (ОПСЗ) Андрій Гусєв та Вадим Білоус розмінували ділянку, де знаходились 5 снарядів до САУ «Піон». Кожен снаряд важить 150 кг! Ризикуючи життям, вони знешкодили небезпечні «подарунки» проросійських сепаратистів. Нагороду вручав командир ОПСЗ та голова правління “Фонду оборони країни” Павло Хазан:

– Ви справжні герої, і ми вдячні вам за цей чоловічий вчинок. За виявлені мужність та героїзм під час оборони держави ви отримуєте відзнаки голови Дніпропетровської облдержадміністрації «За розвиток регіону». І сьогодні нагороджується Дмитро Карлов. Він один із перших почав розгортати радіозв’язок у секторі М.

Дмитро Карлов виявив високі професійні якості та кмітливість під час створення системи криптованого зв’язку у зоні АТО. Офіцер продемонстрував справжній героїзм і витримку. Він залазив на 200-метрові вишки, щоб налагодити безпечний закритий зв’язок для українських військових. Вишки знаходяться у зоні АТО, де постійно працюють ворожі снайпери.

Павло Хазан подякував офіцерам ОПСЗ за їхні патріотичні вчинки й побажав усім скорішого завершення війни на Донбасі. Слава Україні!

IMG_2485 IMG_2484 IMG_2480 На фото Павло Хазан вручив відзнаку офіцеру ОПСЗ Дмитру Карлову.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *