Допоможемо Захиснику разом

У «Фонд оборони країни» щодня надходить безліч прохань про допомогу. Ці прохання дуже різні, не лише про забезпечення бійців на лінії фронту, а й про спасіння життя та здоров’я тих Захисників, які були поранені та знаходяться на лікуванні.

Зараз у «Фонд» надійшло звернення з адміністрації «Дніпропетровської обласної клінічної офтальмологічної лікарні» з проханням допомогти придбати матеріали для операції бійця 93 бригади Фештриги Олександра, який знаходиться там на лікуванні.

Олександр постраждав від вибуху міни, отримав важку контузію. Зараз боєць потребує термінового реконструктивного оперативного втручання з імплантацією орбітального вкладишу.

Діагноз: наслідок важкої контузії, субкон’юнктивальний розрив склери, субатрофія очного яблука, часткова офтальмоплегія лівого ока. Стан після ПХО розриву в/повіки лівого ока.

Домопогти Олександру ми можемо тільки разом! Просимо Всіх, хто хоче, аби наш Захисник скоріш знову бачив українські світанки – перераховувати кошти з поміткою «Для Олександра Фештриги» у призначенні платежу.

Тільки разом ми – СИЛА! Героям слава!
ПАТ КБ «Приватбанк» МФО 305299
р/рахунок 26001050007163 (грн.)
р/рахунок 26006050007696 (дол.)
р/рахунок 26005050006825 (євро)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *