В гостях у «Фонду оборони країни» лідер гурту «ТіК» Віктор Бронюк

90

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В гості до «Фонду оборони країни» завітав лідер гурту «ТіК», волонтер і наш добрий друг Віктор Бронюк.

Розмова була про те, що болить всім найбільше – про війну…Потреби армії, системність в роботі волонтерів, комунікація між волонтерами і владою, між фронтом і тилом.

Також, Віктор відвідав місце для відпочинку бійців на залізничному вокзалі Дніпропетровська. Спілкувався з дівчатами-волонтерами та з бійцями, які чекали на свої поїзди.

91

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Віктор – надзвичайно активна, талановита людина і справжній патріот, який робить реальні кроки для того, аби наша країна рухалась вперед. Одним з таких кроків є благодійний фонд «Подільська громада», що його створив і очолив Віктор. Мета діяльності фонду – залучення суспільства і місцевої влади до активного вирішення соціально-економічних питань. Зокрема, фонд Віктора в одній із звичайних Вінницьких шкіл створює умови для навчання дітей з особливими потребами.

Нещодавно кандидатуру Віктора було висунуто на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вінниця». На голосуванні вісім членів комісії віддали перевагу Віктору Бронюку – вінничанину, який не тільки популяризує Вінницю в Україні та за її межами, але й вже більше року активно займається волонтерською діяльністю, допомагаючи захисникам України в зоні АТО.

Ми пишаємось дружбою з Віктором і мріємо втілювати спільні проекти, які будуть вже мирними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *