Волонтери «Фонду оборони країни» відвідали бійців в Донецькій та Луганській областях. Провели тренінги з тактичної медицини та доставили необхідні речі.

Днями волонтери «Фонду оборони країни» відвідали бійців 130 батальйону, 39 батальйону, 92 батальйон мінометників, інженерний батальйон та 66 військово-польовий госпіталь.

Дмитро Ляшко та Віктор Стешенко забезпечили проведення тренінгів з тактичної медицини за стандартами ТССС для 112 бійців з цих підрозділів ЗСУ. Тренінги були проведені у місцях дислокації з виїздом на передові позиції інструкторами — волонтерами «Фонду» Іваном Кондратенком, Владиславом Нікітіним та Інною Мельниковою.

24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тренінги з тактичної медицини за розширеною програмою було проведено для 10 санінструкторів зазначених підрозділів, які знаходяться на передовій.

Також під час цієї поїздки до зони АТО волонтери «Фонду» передали 130 батальйону 100 та інженерному батальйону 50 аптечок , укомплектованих за сучасними військовими стандартами. В 66 воєнно-польовий госпіталь передали футболки та шорти від Олександра Зінчука (він постійно допомагає одягом для бійців), від «Фонду» в госпіталь було передано велику кількість шприців з голками, рушники та знеболююче.

Наші волонтери з’ясували нагальні потреби підрозділів для подальшого забезпечення їх всім необхідним.

28

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *