«Фонд оборони країни» організував тренінг з тактичної медицини для Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню

«Фонд» організував тренінг з тактичної медицини за стандартами ТССС для військовослужбовців Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню, які постійно знаходяться в зоні конфлікту.

Тренінг проводив сертифікований інструктор NAEMT (National Association of Emergency Medical Technicians) – Денис Сурков. 60 військовослужбовців отримали знання та навички з надання допомоги пораненим в умовах ведення бойових дій «Tactical Combat Casualty Care» (перша допомога постраждалим в бою).

Представники «Фонду», що мають Сертифікати ТССС допомагали тренеру, як інструктори-стажери. Павло Хазан, Віталій Карячка, Віктор Стешенко та Дмитро Ляшко відпрацьовували з групами бійців основи евакуації та різні сценарії, що потребують командної роботи.

Після тренінгу «Фонд» передав підрозділу 60 індивідуальних аптечок, укомплектованих за сучасними військовими стандартами.

136

 

 

 

 

 

 

 

137

 

 

 

 

 

 

 

 

Генерал-майор Кременецький Б.В. подякував «Фонду оборони країни» за сприяння у роботі групи української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін, відновлення миру та стабільності на території Донецької та Луганської областей та вручив Грамоту.

138

 

 

 

 

 

 

 

 

139

 

 

 

 

 

 

 

 

140

 

 

 

 

 

 

 

 

141

 

 

 

 

 

 

 

 

142

 

 

 

 

 

 

 

 

143

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

144

 

 

 

 

 

 

 

 

145

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

146

 

 

 

 

 

 

 

 

148

 

 

 

 

 

 

 

 

157

 

 

 

 

 

 

 

 

158

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *