Павло Хазан: «Ми не просто займаємося волонтерством, а ведемо системну роботу з побудови європейської демократичної держави»

Про це голова правління «Фонду оборони країни» Павло Хазан заявив, відповідаючи на питання журналу «Наші люди». «Держава – це кожен з нас, тому ми самі повинні долучитися до процесу забезпечення оборони країни у міру своїх можливостей. Саме тому ми й створили «Фонд оборони країни». Це була нова практика для України, адже в нас громадянський сектор завжди був відокремленим від державних структур», – зазначив Павло Хазан.
За його словами, ситуація в країні зміниться, коли до органів місцевої влади будуть залучені волонтери, демобілізовані військові та громадські діячі. «Про реформи давно слід припинити лише розповідати, треба нарешті почати їх робити», – наголосив Павло Хазан.
Голова правління «Фонду оборони країни» запевнив, що і надалі буде боротися за те, щоб оборона нашої країни відповідала необхідним стандартам. «Я більше двадцяти років займаюся громадською діяльністю, приймав участь у створенні декількох європейських політичних проектів, тому добре знайомий із механізмами побудови ефективної державної системи. Досвід співпраці з міжнародними організаціями дає мені розуміння того, як зробити так, щоб цивілізовані – чесні, відкриті, рівні для усіх – правила гри були і в нашій країні», – підкреслив Павло Хазан.

DSC_0321DSC_0324

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *