Павло Хазан вручив волонтерам і офіцерам ОПСЗ почесні відзнаки та грамоти

14 квітня в офісі “Фонду оборони країни” офіцери Окремого підрозділу спецзв’язку (ОПСЗ) та волонтери отримали заслужені нагороди. Відомому екологу, заступнику голови правління “Фонду оборони країни” Олексію Ангурцю вручили пам’ятну медаль “За вагомий внесок у розвиток регіону”. З перших днів війни він допомагає українським військовим у зоні АТО.

 

Серед волонтерів, чий подвиг неможливо переоцінити, Ірина Кашлевська, котра вже рік забезпечує українських бійців на передовій питною водою. Вона робить усе можливе й неможливе, щоб наші солдати не страждали від спраги. Ірина Кашлевська отримала відзнаку Дніпропетровської ОДА “За розвиток регіону!”

Kashlevskaya_nagrazhdenie-700x466
Відзнаку Дніпропетровської ОДА вручили волонтеру Ользі Константиновій. Вона рятує український полонених, котрі потрапили в ЛНР і ДНР. Дівчина їздить в зону АТО без зброї і бронежилету, вже неодноразово потрапляла в дуже скрутні ситуації, проте в неї талант дипломата. Ольга вміє домовлятися і досягати своєї мети.

Konstantinova_11-700x466

 

Юрій Фоменко очолює блокпост у зоні АТО. У нього душа народного письменника і філософа, але в скрутну для країни годину він знайшов у собі сили захищати рідну землю. Незабаром буде вже рік, як він взяв до рук автомат і став українським воїном. На його блокпосту завжди ідеальний порядок і найкращі умови для несення служби. В його бліндажах висять картини та килими! Охороняти блокпост допомагають собаки й коти – все як у домашньому господарстві.

Fomenko_YUriy_1-700x466

 

Віталій Недашковський неодноразово проявив себе, як один з найкращих офіцерів Окремого підрозділу спецзв’язку. Він завжди готовий виконувати складні завдання і робить це на найвищому професійному рівні.

Nedashkovskiy-700x466

 

Геннадій Артеменко все життя захоплювався альпінізмом. Хто знав, що його хобі стане у нагоді під час війни на Донбасі. Сьогодні він у зоні АТО як офіцер ОПСЗ підкорює вишки, на котрих монтується спецобладнання для криптованого мобільного зв’язку. Павло Хазан вручив Геннадію Артеменку заслужену відзнаку “За розвиток регіону!”.
Artemenko-700x466

Євген Терехов отримав грамоту за те, що допоміг “Фонду оборони країни” організувати виставку “Волонтер Експо” в Києві. Цей чоловік – справжня легенда. Він кіборг з позивним “Джексон”. Під час боїв за Донецький аеропорт отримав численні осколкові поранення. У лікарні ім. Мечникова йому видалили понад 80 осколків, ще 20 будуть нагадувати про ті запеклі бої все життя. Тепер Євгена називають “Залізним Джексоном”.

Kiborg-Dzhekson-700x466

 

Голова правління “Фонду оборони країни” Павло Хазан вручив грамоту інженеру PEOPLEnet Ігорю Федорову. Саме розробки його компанії та спеціальне обладнання дозволяє офіцерам ОПСЗ забезпечувати наших військових криптованим зв’язком.

Fedorov_2-700x466

Грамоти “Фонду оборони країни” отримали офіцери ОПСЗ Борсук Богдан та Андрій Костенко. У свої вихідні, ризикуючи життям, вони створюють систему криптованого зв’язку в зоні АТО. Завдяки відданим своїй справі офіцерам українські військові можуть безпечно комунікувати як під час бою, так і у хвилини перепочинку. Жодне обладнання не може ззовні підключитися до зашифрованої мережі мобільних телефонів СДМА.

Borsuk-700x466Kostenko-700x466

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *