Павло Хазан: «Волонтери все ще мають дуже багато питань до державних структур країни стосовно забезпечення військових у зоні АТО»

Голова «Фонду Оборони Країни» Павло Хазан після робочої зустрічі волонтерів Фонду з представниками оперативного командування «Схід» повідомив журналістам, що у волонтерів все ще багато питань стосовно державного забезпечення військових у зоні АТО.

Робочу зустріч, на запрошення голови Фонду Оборони Країни Павла Хазана відвідали також представники апарата аташе з питань оборони при посольстві США в Україні, яким волонтери розповіли про реальну ситуацію зі забезпеченням військових в АТО.

«Ми маємо констатувати недостатнє забезпечення військових, до нас весь час звертаються учасники АТО з проханням надати їм одяг, взуття, бронежилети, каски, аптечки тощо. Ви собі лише уявіть, міністерство оборони до сьогоднішнього дня, за рік проведення АТО так і не спромоглося забезпечити бійців сучасними аптечками. Отже і аптечки і тренінги з тактичної медицини забезпечуються коштами благодійників, зокрема і нашим Фондом, а мало б робитися коштом держави» – заявив Павло Хазан.

Також під час зустрічі відбулось нагородження волонтерів Івана Кондратенка, Віктора Стешенка, Дмитра Ляшка та Дарії Андрусенко-Якотюк.foto-4-700x525foto-11vap-700x501foto-5-700x525foto-12pa1-700x498

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *