Дніпропетровська делегація відвідала ізраїльський концерн оборонної промисловості «Ельбіт»

Дніпропетровська делегація відвідала ізраїльський концерн оборонної промисловості «Ельбіт».

До складу делегації увійшли голова правління «Фонду оборони країни» Павло Хазан, радник губернатора Борис Трейгерман та заступник командира ОПСЗ Геннадій Машинсон. Говорили про умови постачання ізраїльських тепловізорів, приладів нічного бачення та іншого оборонного озброєння, а також про можливість відкрити в Україні філіал ізраїльського концерну.

Дніпропетровській делегації показали центр контролю за захисними спорудами, що відокремлюють Сектор Гази від території Ізраїлю, електронну систему оперативного виявлення терористів, центр безпеки на залізниці та штаб прикордонної служби. У Нетанії продемонстрували найновітніші системи боротьби з кібертерористами, про які Україна може лише мріяти.

– В Ізраїлю є колосальний досвід боротьби з внутрішнім тероризмом, і сьогодні ця країна готова поділитися своїми розробками з нами, – говорить голова правління «Фонду оборони країни» Павло Хазан. – Нам показали багато сучасних засобів контролю кордонів та оперативного відстеження диверсійних груп. Таке обладнання вкрай необхідно Україні в умовах неоголошеної війни з проросійськими сепаратистами.

Нагадаємо, що Elbit Systems – найбільший в Ізраїлі приватний оборонний концерн. Його співробітники розробляють величезну номенклатуру оборонного обладнання – від безпілотників та авіоніки до систем стеження, розвідки та наведення артилерійських установок. Нещодавно представники «Ельбіту» приїжджали до Дніпропетровська, щоб ознайомитися з проблемами, з якими щодня стикається прифронтова область, і запросили до себе дніпропетровську делегацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *