Убитий на Грушевского приїхав на Євромайдан з Дніпропетровська

!_1390375494Убитий сьогодні на Грушевського Сергій Нігоян був вірменином та приїхав на Євромайдан з Дніпропетровська

Сергій Нігоян, 20 років. Вірменин. Народився і живе в Україні, у селі Березнуватівка Дніпропетровської області. На Євромайдан приїхав 8 грудня. Сергій постійно чимось зайнятий. Він або стоїть в охороні, або дрова рубає на кухні. Часто це бачу. Розповідає, що із самого початку дивився по ТВ новини про Майдан і не міг спати ночами. 7-го грудня сусід із села підвіз його до Дніпропетровська. Сергій шукав, де у Дніпропетровську збираються люди, щоб підтримати київський Євромайдан. Шукав, шукав і не знайшов. Тоді поїхав на вокзал. Купив квиток на потяг до Києва. Батькам зателефонував уже з Майдану. “Батько запитав, ти куди зник?”, – переказує розмову хлопець. Коли дізнався, де син, дуже розхвилювався, просив бути обережним.

Сергій спить у наметі або у будинку профспілок. Запитала, чому приїхав. “Це моє майбутнє теж. Мені жити у цій країні”, – відповідає він.

Вчора Сергій попросив бомжів, які грілися у підземному переході біля станції Майдан Незалежності, щоб вони не розкидували сміття навколо себе, адже є смітники. Один бомж став жалітись, що сам він з Одеської області, що його і других “хлопців” привезли у Київ і сказали просто ходити по Майдану. Думаю, хтось дуже хоче створити відповідну телевізійну картинку).

Повертаючись до Сергія. Хлопець вільно спілкується українською. Нещодавно у рамку проекту про Шевченко, читав на Майдані уривок із поеми “Кавказ”.

http://espreso.tv/new/2014/01/22/ubytyy_na_hrushevskoho_pryyikhav_na_yevromaydan_z_dnipropetrovska_video

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *