Звернення від Фонду Оборони Країни

Благодійна організація “Фонд Оборони Країни”

Фонд створений для того, щоб кожен патріот зміг зробити свій внесок у становлення миру та спокою в Україні. Сотні наших співвітчизників сьогодні вже стали на захист рідної землі від тероризму та сепаратизму. Це військові української армії, добровольці Нацгвардії та батальйонів спеціального призначення. Їм наразі потрібна підтримка – амуніція, сучасна зброя та військове знаряддя, провізія та медикаменти. Лише разом ми зможемо перемогти тих, хто посягає на цілісність та незалежність нашої країни. Підтримаймо, військових разом.

Віднедавна запрацював сайт фонду: http://helpua.info/ .

На сайті є вся необхідна інформація щодо добровольчих батальйонів та військових частин, яким Фонд надає матеріально-технічну допомогу, а також перелік необхідних матеріалів, спорядження та медикаментів, потреба в яких є постійною.

Також прямо на сайті є можливість здійснити грошові пожертви он-лайн для допомоги військовим та добровольцям батальйонів. Щодо витрачених коштів, сайт має розділ звітності, де подана детальна інформація по витратах, яка регулярно оновлюється.

Окрім того, Фонд має сторінку в соц-мережах: https://www.facebook.com/helpuainfo/info .

Телефон гарячої лінії: 0 800 501 004

 

Звернення від фонду

“Україна переживає найтяжчі часи за всю історію незалежності. Сьогодні ми маємо в запеклому бою захищати те, що любимо.

На Донбасі вибухають бомби та свистять кулі, а лише в декількох десятках кілометрах продовжується звичне життя. «Мир створюється війною», – казав давньоримський письменник Непот.  Цим дорогоцінним спокоєм та миром кожен з нас завдячує хлопцям, які мають неабияку мужність, силу духу, патріотизм, які не шкодують себе сьогодні задля щасливого майбутнього кожного з українців завтра.

Але сміливості та благородних намірів військовим недостатньо, щоб вберегти своє життя та здоров’я. Найменше, що можна зробити для них сьогодні, це допомогти придбати бронежилети, каски та іншу амуніцію, медикаменти, продукти харчування.

Війна забирає найкращих. Це горе не лише для їх сімей, це трагедія всього українського народу та кожного з нас. Не залишайтеся байдужими!”

Голова Правління Фонду Оборони Країни, Павло Хазан

http://helpua.info/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *