Про надання інфомації щодо гідророзриву

18 лютого 2013 року Дніпропетровська обласна екологічна асоціація “Зелений Світ” звернулася до прес-служби ДК “Укргазвидобування” із запитом про надання інформації щодо гідророзриву.

Текст запиту:

Прес-служба ДК “Укргазвидобування”
04053 Київ, Кудрявська, 26/28
тел/факс: (044) 461-29-90
моб. тел: (067) 208-76-16
E-mail:
kobal@gasdob.com.ua
genakobal@gmail.com

 

ЗАПИТ

ПРО НАДАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

З відкритих джерел ми дізналися про наступне.

Згідно інтерв’ю, наданому газеті “Слобідський край” №17 від 07.02.2013 директор ГПУ «Шебелинкагазвидобування» Юрій Фесенко наголосив:

Півтора тижні тому гідророзрив було здійснено на 522-й свердловині. Як бачите, ніяких негативних наслідків цього не зафіксовано, – наголосив директор ГПУ «Шебелинкагазвидобування», депутат Харківської обласної ради Юрій Фесенко.

Прошу відповідно до п.6 ч.1 ст. 14 Закону України від 13 січня 2011 року № 2939-VI «Про доступ до публічної інформації» надати мені достовірну, точну та повну інформацію, а також вичерпну, розгорнуту, ґрунтовну відповідь на наступні питання:

  1. Які технічні умови застосування методу гідророзриву при газовидобуванні в Україні?

  2. Який склад ріднини використувується для методу гідророзриву, який було здійснено на 522-й свердловині?

  3. Згідно яких нормативно-технічних документів здійснюється метод гідророзриву у технологіях газовидобування, які застосовуються вашим підприємством.

  4. Яким чином здійснюється контроль за можливими негативними наслідками (перелік можливих наслідків) при використанні гідророзриву та процесу газовидобування?

У разі, якщо у відповіді на наш інформаційний запит ви посилаєтесь на якісь документи, то прошу надати копії таких документів.

Відповідь прошу надати у визначений ч.1 ст. 20 Закону строк поштою на адресу: 49000 м. Дніпропетровськ а/с 61.

Виконавчий директор

О.В. Ангурець

 

1 Comment

  1. […] обласна екологічна асоціація «Зелений Світ» звернулася до прес-служби ДК «Укргазвидобування» із запитом про надання інформації щодо […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *