Громадскість вимагає відповідей у справі вбивства Гончаренка

By 

Пікет_22-300x22422 січня активісти міста Січеслава (Дніпропетровська) зібралися біля обласної прокуратури у справі відомого еколога Гончаренка.

Громадяни зібралися біля прокуратури, очикуючи звітності від правоохоронних структур по справі Володимира Гончаренка і вкотре вимагаючи знайти й покарати вбивць дніпропетровського еколога та відомого в Україні громадського діяча.

Заявлений на 12.00 захід відбувся в скороченому режимі через винесення судом ввечері 21 березня заборони на його проведення. Аргументами для заборони слугувало те, що дана акція «ускладнюватиме рух пішоходів тротуаром», «перешкоджатиме руху громадського транспорту» та може спричинити (державну) небезпеку тим, що в велелюднім місці до заходу можуть виявити бажання долучитися інші громадяни, згодні з вимогами пікету, що значно збільшить кількість пікетувальників.

За словами виступивших відомих громадських діячів, відбуваються масові беззаконня в діях міліції, за правило і норму стають бездіяльність прокуратури та небезпечна кількість сьогоднішніх абсурдних судових рішень. Лише в одному Дніпропетровську вже налічуються сотні таких прикладів, одним з яких і є резонансна справа по вбивству відомого еколога Володимира Гончаренко.

Наступне пікетування обласної прокуратури по цій справі було оголошене на 12 годину 27 березня 2013 року.

Нагадаємо, що 27 липня 2012 року академік Володимир Гончаренко оприлюднив інформацію про те, що до Кривого Рогу потрапило 180 тонн металобрухту, забрудненого смертельно небезпечним гексахлорбензолом. А вже 1 серпня відомого еколога було жорстоко побито, після чого Гончаренко помер в обласній лікарні. Винних і досі не знайшли.

Також в пікетуванні прийняли участь представники Січеславського КУН.

Пікет_22_2

Прес-служба Січеславської (Дніпропетровської) ОО КУН

http://cun.dp.ua/280/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *