Павло Хазан: Не дамо повернути нас у минуле

12 вересня дніпропетровська міська рада визнала російську мову регіональною. В цей час під місьрадою зібралися небайдужі люди і представники громадських організацій з метою виразити підтримку українській мові та наголосити на неконституційності введення російської мови як региональної. Усі на зібранні були одностайні – виконання цього закону це не тільки колосальні втрати для місцевого і державного бюджетів, а й втрата суверенітету країни в цілому.

“На Півдні та Сході люди чекали від вас податкових канікул для малого і середнього бізнесу, пониження цін на газ, зниження комунальних тарифів – реального, як ви висловлюєтеся “покращення життя вже сьогодні”. А отримали від вас мовне питання. Ви свої провали в соціально-економічній сфері ніяким мовним питанням не прикриєте”, – наголосив радник голови ВО “Свобода” Андрій Денисенко.

“Прийняття закону про мову – це провокація, спроба розколу країни, спроба відволікти людей від економічних, соціальних та екологічних проблем в нашому суспільстві! Перед українським народом зараз постає вибір – в якому напрямку нам рухатися. В майбутнє, чи в минуле. Обласна і міська влада вже визначили це за нас, відкриваючи пам’ятники Брежнєву та Щербицькому. Зрозумійте, влада сьогодні зробила перший крок до знищення нашої держави!” – заявив Павло Хазан, кандидат в народні депутати України по мажоритарному округу № 27.

Під час зібрання було вшановано пам’ять відомого громадського активіста та еколога, Володимира Гончаренка, якого було вбито 1 серпня, хвилиною мовчання. Громадськість  вимагає чесного розслідування цього злочину.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *