Павло Хазан відповідає на запитання виборців

 

16 жовтня Павло Хазан виступив на Дніпропетровському обласному державному телеканалі. 20 хвилин, які офіційно надаються кандидатові у депутати по мажоритарним округам, він присвятив відповідям на запитання виборців. Це були перш за все питання, що були задані на форумах, коментарях до статей та інтерв’ю, надіслані по email, а також задані на  зустрічах із виборцями. 

 

Павло Хазан зазначив, що розміщує інформацію про себе та свою діяльність саме в інтернеті на своєму сайті та своїх сторінках у соціальних мережах, тому що для розміщення інформації в газетах, на телебаченні та рекламних бордах необхідні десятки мільйонів гривень. Він запропонував виборцям заходити на сайт www.khazan.eu, сторінки у фейсбуці, Вконтакті, Google+, а також його блоги на кореспонденті, живому журналі, ознайомитися із статтями та інтерв’ю на міському сайті www.gorod.dp.ua, а також з іншими публікаціями в українській та закордонній пресі.

 

На запитання “Чим Ви відрізняєтесь від інших кандидатів, які виборюють місце під сонцем?”, Павло Хазан сказав: “Під сонцем мають розташовуватися сонячні колектори та сонячні батареї, а депутати мають працювати в парламенті та на округах щосили на благо своїх виборців та народу.” Він запропонував місцевим ЗМІ проводити дебати із кандидатами в депутати, для того аби виборці могли оцінити їх рівень підготовки та освіченості.

 

 

 

 

Перелік питань, які були задані на форумах, коментарях до статей, надіслані по email, а також задані на  зустрічах із виборцями

1. Вас можно уважать как лидера экологического движения. Но я считаю, что экологические вопросы можно решать только лишь после обеспечения украинцев достойными зарплатами и пенсиями.

2.С каким багажом вы собираетесь идти в Верховную Раду?

3. Чим ви відрізняєтесь від інших кандидатів, які виборюють місце під сонцем?

4. Скажіть відверто хто із сильних цього світ у фінансує вашу кампанію?

5. Почему Вы не присоединились к проходной партии, которая точно может попасть на этих выборах в ВРУ?

6. Вы говорите, что вы стажировались в парламентах Англии и еще где-то, работали с депутатами зарубежных парламентов, ВРУ и тд. Что Вы именно делали там?

7. Мой учитель физики в школе был Борис Моисеевч Хазан. Это Ваш родственник?

8. Почему вы избираетесь в Днепропетровске по нашему округу, ведь вы же здесь не живете уже давно. Мы прочитали на сайте про выборы, что Вы живете в Киеве, мы думаем наверное в элитном поселке. Это правда? Где вы живете?

9. Можно ли что-то сделать на уровне правительства, чтобы потребитель, который имеет сложности по выплатам кредитов на квартиры и машины имел гарантии государства, чтобы он не очутился на улице. Исполнительная службы отбирает у людей машины, квартиры и другое имущество. Что Вы можете с этим сделать? как Вы можете нам помочь?

10. Правда, что благодаря выборам инфляцию оттягивает, а потом и доллар и цены полетят вверх?

11.  Как поднять уровень экономики, может запретить ввоз всего, что производится у нас?

12. Многие политики говорят, что если их выберут превысят зарплаты, а Вы об этом не говорите, Вы не видите экономической возможности?

 

1 Comment

  1. Татьяна сказав:

    Правильная позиция

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *