Нарада з питань водопостачання у м. Жовті Води

Сьогодні у м. Жовті Води відбулася перша з серії виїздна нарада депутатів обласної ради з питань водопостачання та водовідведення.

“Дніпропетровська обласна рада дуже серйозно опікується питанням забруднення навколишнього природного середовища у м. Жовті Води. Ми знаємо, що ситуація у місті катастрофічна – Жовті Води є одним з найбільш забруднених міст у Європі. Тому в рамках екологічної програми, яка зараз працює в області, ми плануємо не тільки збирати інформацію про те, що відбувається в місті, але і робити конкретні практичні кроки для того, щоб поліпшити цю ситуацію.” – зауважив Павло Хазан, депутат Дніпропетровської обласної ради, член постійної комісії обласної ради з питань екології та енергозбереження.

khazan_zh_vody4

“Головна мета цієї роботи – відпрацювати інвестиційні проекти по кожному з водоканалів області. Ми маємо зробити все, щоб залучити максимальне інвестування на розвиток підприємств водозабезпечення та водовідведення. Жовтоводський водоканал – в пріоритеті, ця нарада є першою в серії.” – підкреслив Валерій Безус, заступник голови Дніпропетровської обласної ради, начальник управління ЖКГ та комунальної власності.

khazan_zh_vody2 khazan_zh_vody5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *