Гала-концерт фестивалю авторської пісні “Облака” імені Олександра Галича

Пісні у напівтемряві. Несподіваний фінал — добрий прогноз на майбутнє. Так вирішили учасники, органзіатори та глядачі першого міжнародного фестиівалю авторської пісні імені Галіча у Дніпрі.

Для першого разу організували чотири виступи — три сольні та один гала-концерт. 7 грудня на сцені Палацу культури машинобудівників виступили виконавці з трьох країн — України, Росії та Ізраїля. Не тільки твори Галіча лунали ввечері середи — майже всі представили і власні твори. Серед учасників гала-концерту — і група акторів театру “Вєрім”, і відомий громадський діяч, еколог, волонтер, депутат — Павло Хазан, і томський юрист Роман Ланкін.

khazan_oblaka_1

Концерт вийшов теплий і…темний: під час виступу Олександра Меведенка, нашого земляка, що нині живе в Петах-Тікві, погасло світло та вимкнулася підсилююча апаратура. Потім з’ясувалося: майже всю вулицю Робочу знеструмили через аварію. Тож і Медведенко, і колектив “Песни нашего века” виступали без мікрофонів і при камерному світлі. Втім, настрою це не зіпсувало: навпаки, цей концерт запам’ятається надовго особливою атмосферою.

khazan_oblaka_2

oblaka_3

oblaka_4



9 канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *