Ахтем Сейтаблаєв нагороджений орденом “ЗА ОБОРОНУ КРАЇНИ”

Неймовірно талановитий режисер, актор, ведучий легендарного проекту “Хоробрі серця” та волонтер Ахтем Сейтаблаєв отримав нагороду від  “Фонду оборони країни” за патріотизм, активну громадянську позицію та самовіддану допомогу бійцям.

Завдяки проекту “Хоробрі серця”, вдалось зібрати кошти, на які “Фонд” придбав  машину швидкої допомоги. Її дуже не вистачало лікарям воєнно-польового шпиталю, що розміщений в зоні АТО.

Ахтем допомагає українським військовим з перших днів війни, його велике чуйне серце болить за Україну та кожного її Захисника. Він бере активну участь у проектах “Фонду”. Так саме Ахтем став обличчям проекту по придбанню тактичних аптечок для бійців “Хоробрі серця мають битися”. Він , як справжній друг і патріот, одразу дав свою згоду на участь в проекті та зйомки в ролику.

Також, він брав участь в благодійному вечорі Ади Роговцевої “З тими, кого люблю”, що проходив у Дніпропетровську за підтримки “Фонду”.  Усі зібрані кошти актори передали «Фонду оборони країни» на придбання аптечок воїнам в зону АТО.

Разом з Адою Роговцевою Ахтем Сейтаблаєв бував з концертами і в зоні АТО, багато спілкувався з військовими та місцевими жителями Донбасу.

Ахтем продовжує допомагати українським воїнам і сьогодні, в його репертуарі вже стали постійними благодійні вистави, а виручені від них кошти йдуть на підтримку Захисників України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *