Павло Хазан: «Ми робимо все, щоб змусити державні структури працювати»

1096-96c1ce5b603cb00efc3fa12a4fd41354_c880x480

Розповідаючи виданню «Висновки» про унікальний проект «Фонду оборони країни» зі створення системи секретного військового зв’язку, захищеного від прослуховування, голова правління цієї благодійної організації Павло Хазан, зазначив, що волонтери не мають наміру брати на себе функції державних органів. «Те, що ми робимо, – це яскраві пілотні проекти, які Міноборони має брати на озброєння. – наголосив Павло Хазан. – Ми, наприклад, зібрали командний центр і хочемо, щоб такі самі було встановлено у Генштабі, в інших структурах. Після війни їх можна буде використовувати в роботі МНС, антитерористичних підрозділів СБУ та МВС. Сподіваюся, що так і буде. Принаймні ми робимо все, щоб змусити державні структури працювати».
На думку голови правління «Фонду оборони країни», громадськість повинна брати участь у прийнятті рішень. І для цього державі потрібні реальні реформи. «Треба звільнити паркетних генералів з Міноборони і посадити на їх місце кваліфікованих людей, які довели, що вони здатні розроблювати і реалізовувати проекти, які потрібні суспільству. І не важливо, скільки зірок на їхніх погонах. Важливо, наскільки вони патріотичні й наскільки готові працювати», – підкреслив Павло Хазан.

 

Повністю інтерв’ю можна прочитати за посиланням: http://vysnovky.com/life/we/1332-volonteram-dovelosya-doviriti-navit-speczvyazok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *