Звернення до Президента України від волонтерських організацій

logo_fonda1Декілька волонтерських організацій, волонтерів та військових, побачивши все, що відбувається з волонтерським рухом в Україні та з дніпропетровськими волонтерами: Наталією Хазан, Павлом Хазаном, Олексієм Ангурцем зокрема, вирішили звернутися до Президента з відкритим листом і висунути свої вимоги:

1. Негайно припинити репресії проти волонтерів. Ці люди годують, одягають та знаряджають армію, рятують переселенців фактично виконуючи функції, з якими не справляється держава. Саме вони дали змогу зупинити натиск агресора.

2. Звільнити з займаних посад голів ГПУ та СБУ. Ці люди особисто здійснюють вибіркове правосуддя та політичні репресії в країні, чим створюють внутрішню загрозу цілісності України.

Прочитайте текст листа і якщо Ви готові підтримати цю ініціативу, заповніть анкету. Ваша підтримка буде відображена на сторінці листа.
Ми пішли на цей крок ще й тому, що розділ петицій на офіційному сайті Президента було закрито. Ми просимо всі ЗМІ підтримати нашу акцію і допомогти донести до Президента нашу точку зору і наші вимоги. Волонтери довгий час рятували країну, тепер треба рятувати їх. Допоможіть нам.
Лист за посиланням:

http://supportvolunteers.com.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *